mediabyte logo

Profil

Compania noastra si-a inceput activitatea in Septembrie 2005, acumuland pana in prezent o experienta utila pe piata IT din Romania. Filozofia noastra este sa oferim clientilor nostri solutii personalizate in functie de nevoile acestora. Fiecare client este pentru noi un partener de afaceri si suntem constienti ca succesul nostru este legat de succesul partenerilor nostri.

Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt:

Profesionalism - este atributul care defineste cel mai bine calitatea serviciilor noastre. Seriozitatea si profesionalismul reprezinta garantia faptului ca serviciile pe care le oferim sunt la cel mai înalt nivel de calitate.

Flexibilitate - Dorinta noastra de a gasi solutii pentru toate nevoile clientului ne ajuta sa mergem mai departe si sa gasim permanent resursele si motivatia de a evolua si de a reusi. Suntem deschisi noilor provocari si gasim solutii inovatoare pentru finalizarea proiectelor noastre.

Integritate – Stim de la clientii nostri ca integritatea este unul dintre motivele pentru care au încredere în noi. Respectarea standardelor de etica este garantia pastrarii reputatiei noastre, iar reputatia este cel mai valoros bun al nostru.