mediabyte logo

Clienti

Mediabyte isi considera clientii adevarati parteneri. Am invatat sa ascultam si sa intelegem afacerile partenerilor nostri pentru a le satisface nevoile in domeniile IT si comunicatii.

Va prezentam mai jos lista principalilor nostri clienti:

Team Logistic Specialists este agentul exclusiv pentru Romania al liniei maritime Yang Ming si asigura servicii de transport maritim containerizat. Ofera si servicii de transport rutier si feroviar pentru a completa eficient lantul logistic.
Leader Team Broker de Asigurare este a societate ce activeaza in domeniul asigurarilor. Prin profesionalismul membrilor echipei, ofera clientilor sai avantaje importante in alegerea si contractarea solutiilor de asigurare optime.
Cargo Trans Solutions este o companie de freight-forwading care asigura servicii de transport multimodal. Ofera un portofoliu larg de servicii, imbinandu-le pe cele traditionale (transport maritim, rutier, aerian, cale ferata) cu servicii conexe (asistenta pentru formalitatile de vamuire, depozitare marfa).
Kuscsto Mineral Processing este o societate cu capital mixt romano-german, specializata in comertul cu utilaje, echipamente si piese de schimb destinate carierelor de piatra, constructiilor civile, drumuri si poduri.
Top Logistica este o firma ce activeaza in domeniul transporturilor, axandu-se in special pe promovarea serviciilor multimodale containerizate door-to-door. Pe langa aceasta, ofera consultanta referitoare la intocmirea dosumentelor comerciale.